A nemi aktus meghosszabbítása

Felejtse el a problémákat

élvezze a nemi aktus meghosszabbodását

A nemi aktus túl rövid időtartama a fiatalabb, kevésbé tapasztalt férfiak jellemzője. Ez a jelenség azonban fokozatosan terebélyesedik és megszokottá válik a tapasztaltabb szeretők körében is. A szakemberek véleménye ennek okairól eközben eltérő. Szóba jöhet az étkezés, vagy fiziológiai okok, a legvalószínűbb ok ennek ellenére a stressz. Bármilyen okról legyen is szó, ennek az állapotnak a közvetlen következményeit soha sem csak az érintett személy viseli, hanem általában annak partnernője is. Az intim élettel való elégedetlenség eközben gyakran partnervitákhoz vezet. Kevesen tudják, hogy a nemi aktus meghosszabbítása soha sem volt még ennél egyszerűbb és speciális kivizsgálás, vagy orvosi vény nélkül is lehetséges.

Az EREXAN egy prémium készítmény, amely a tartalmazott koncentrált hatóanyagoknak köszönhetően képes jelentősen meghosszabbítani a nemi aktus időtartamát. Elég bevenni egy vagy két tablettát pár perccel a nemi aktus feltételezett ideje előtt és utána csak élvezni a hosszantartó szeretkezést.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ EREXAN

jednoduché spevnenie pŕs
Előnyös EREXAN csomagok, gyors megrendeléssel

Válasszon egyet az EREXAN csomagok közül

EREXAN Stabil az erekció és a libidó hosszan tartó támogatására

A kivételesen komplex EREXAN Stabil étrend-kiegészítő az erekció és a libidó hosszú távú támogatására használandó, minden életkorban. Támogatja a tesztoszteron és a spermiumok képződését. Előnyös az időskorúak számára. Ideális azoknak a férfiaknak, akik az apaságot tervezik. Egy csomagolás 90 kemény kapszulát tartalmaz.