AZ EREXANnal
KAPCSOLATOS AJÁNLÁSOK

Marian Craciun ajánlja az EREXANt

“Csodálatos ismét megtapasztalni a teljes értékű szexet”

Kevesen tudják, hogy a feleségemmel kicsi, de hosszú távú kellemetlenségeket éltünk át, ami az intim életünket illeti. Valószínűleg a kerékpározás iránti szenvedélyem fosztott meg a hosszabb ideig tartó erekció képességétől.

Általában, amikor a feleségemmel szeretkeztünk, a péniszem pár perc alatt elveszítette a keménységét és már nem tudtuk folytatni a szeretkezést. Főleg a feleségem miatt bántott a dolog, hogy soha sem tudtam kielégíteni és én magam is csak ritkán elégültem ki. Többek között attól is tartottam, hogy nem kezdi-e keresni azt, amit én nem tudtam neki megadni, valahol máshol… Tudják, mire gondolok, hisz még viszonylag fiatalok vagyunk és szükségünk van a szexre.

Egyszer erről a témáról beszélgettünk egy barátommal a kerékpárosklubból. Meglepetésemre azt mondta, hogy ő is hasonló problémával küzdött és orvosi segítséggel megoldotta. A különféle gyógyszerekkel tett néhány kísérlet után az EREXAN tablettáknál állapodott meg, amelyek vény nélkül kaphatók. Úgy gondoltam, miért is ne próbálnám ki, hiszen már úgy sincs mit vesztenem. Már a beszélgetésünk utáni második nap megvettem az EREXANt. Csak annyit mondhatok Önöknek, hogy csodálatos ismét megtapasztalni a teljes értékű szexet!

floating-leaf
floating-leaf

Hubert 53 éves

Termék: EREXAN Standard 15 kapszula

Elmondható, hogy elégedett vagyok. Mindig beveszem az Erexant, ha úgy érzem, szükséges. Megfelelőbb volna számomra azonban valami, ami hosszú távon használható. Néha azok az intim pillanatok váratlanul érkeznek. Akkor az embernek kevés az ideje.

 • Elég gyorsan működik
 • A keménységgel elégedett vagyok
 • Szex előtt kell bevennem és várnom pár percet.

András 41 éves

Termék: EREXAN Stabil 90 kapszula

Felettébb elégedett vagyok, az igazat megvallva eleinte nem hittem benne. Annak ellenére, hogy teljesen kimerültem, nem aludtam 36 órát, úgy éreztem magam, mint fiatalkoromban. Őszintén ajánljuk.

Tibor 71 éves

Termék: EREXAN Standard 15 kapszula

Már nagyon régóta nem szeretkeztünk a feleségemmel és amikor megmutattam neki az Erexanról írt cikket az újságban, csak nevetett, hogy rajtunk kettőnkön már a szentelt víz sem segít. De ebben az ördög bújt volna el. Próbaképpen rendeltem egy csomagolást és működött. Tizenöt év után ismét szeretkeztünk és teljes 20 percig kitartottam. Ez becsületes.

 • Működik
 • Nincs

Milán 29 éves

Termék: EREXAN Standard 15 kapszula

A barátnőmmel időnként szívesen szexelünk keményen. Annak ellenére, hogy nincs erekciós problémám, időről időre használok Erexant. Utána tovább kitartok, hamarabb készen állok a következő körre.

 • Hosszabban kitartok
 • Hamarabb jöhet a második kör, már úgy 5 perc után
 • Megbízhatóság
 • Nincs kifogásom

Márton 42 éves

Termék: EREXAN Standard 15 kapszula

Habár csak 42 éves vagyok, már régóta bonyolítja az életemet, hogy nehezen érem el a péniszem merevedését. A Viagrát írták elő, amely segített, de amikor elolvastam a mellékhatásokat, inkább valami kevésbé ártalmasat szerettem volna.

 • Nincsenek mellékhatásai
 • Gyors szállítás
 • Elég drága, de más készítményekhez képest még mindig OK.

Tamás 53 éves

Termék: EREXAN Kontrol 30 kapszula

Egyelőre csak egy próbacsomagolást rendeltem. Először alaposan ki akartam próbálni a készítményt, ugyanis azelőtt még sosem hallottam róla. De meg kell, hogy valljam, megbízhatóan működik és lehet, hogy újra rendelek.

 • Működik
 • Egyelőre semmi

János 39 éves

Termék: EREXAN Kontrol 30 kapszula

Sajnáljuk, hogy elégedetlen. Kár, hogy nem írta meg, milyen módon szedte a készítményt, lehet, hogy javítani lehetne rajta.

 • Nincs semmilyen mellékhatása
 • Nincs meg az a fő hatása sem, amellyel rendelkeznie kellene

Írja meg saját
véleményét az EREXANról

Vélemény küldése

Válasszon egyet az EREXAN
csomagok közül

EREXAN Standard 15 kapszula

EREXAN Standard 15 kapszula

15 kapszula

Táplálékkiegészítő a tökéletes erekcióért és a szenvedélyes szeretkezésért
EREXAN Kontrol 30 kapszula

EREXAN Kontrol 30 kapszula

30 kapszula

Táplálékkiegészítő a nemi közösülés meghosszabbítására és az erekció támogatására
EREXAN Stabil 90 kapszula

EREXAN Stabil 90 kapszula

90 kapszula csomagolásonként

Táplálékkiegészítő a libidó, a termékenység és az erekció hosszú távú támogatásához
floating-leaf
floating-leaf