Megbízható segítség a férfiak intim problémái esetén

A tanúsítvánnyal rendelkező Erexan táplálékkiegészítők régóta az első számú választása azoknak a férfiaknak, akik úgy döntenek, hogy javítani szeretnének a szexuális életük minőségén.

Az Erexan nem csak egy erekciós tabletta. Az évek során az Erexan termékpalettája más táplálékkiegészítőkkel is bővült, amelyek megbízható segítséget nyújtanak a férfiak leggyakoribb intim problémáira.

Az Erexan a megfelelő választás, ha megoldást keres az erekciós problémákra (ún. erektilis diszfunkcióra) az alacsony szexuális étvágyra (ún. alacsony libidóra) vagy a nemi közösülés rövidségére (például korai magömlésre)

floating-leaf
floating-leaf

Mit tartalmaz az Erexan
és hogyan működik?

Termékeink gyártásakor odafigyelünk, hogy csakis a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk fel. Ezért az Erexan termékek nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy tartósítószereket. Hatékonyságuk egy egyedülálló recepten alapul, amely koncentrált természetes kivonatok és aminosav kombinációjától olyan hatékony.

“Számunkra fontos az Ön minőségi szexuális élete. Segítünk megoldani problémáit az erekcióval, a gyenge libidóval vagy a rövid állóképességgel.”

1
Aminosav

L-arginin

Az L-arginin aminosav alapvető hatóanyag a gyenge erekció elleni küzdelemben. Elősegíti a nitrogén-monoxid képződését a szervezetben. Segít ellazítani a péniszbe vezető simaizmokat és ereket, amelyek biztosítják a nemi szervek megfelelő véráramlását. Ezenkívül az arginin javítja a sperma termelését és minőségét, és ezáltal befolyásolja a férfiak potenciáját1.

2
Aminosav

L-citrulin

Az Erexan Standard másik fontos összetevője az L-citrulin, amely stabil L-arginin szintet biztosít a sejtekben. Ennek köszönhetően a pénisz tovább lesz merev, vizuálisan nagyobb és hosszabb lesz. Az L-citrulin elősegíti az energiatermelést és befolyásolja az oxigénfelhasználást, ezáltal javítja a szexuális élményt.

3
Aminosav

L-lizin

Az L-lizin aminosav részt vesz a pénisz alapos vérellátásában. Hiánya a gyenge erekcióban és a szex közbeni alacsony állóképességben mutatkozik meg. Pozitív hatással van a hormonok termelésére, amelyek befolyásolják a nemi közösülés utáni regenerálódáshoz szükséges időt. Ezért a jó L-lizin szinttel rendelkező emberek képesek többször is, jobb szexuális teljesítményt nyújtani1.

4
Stimuláns

Királydinnye

A királydinnye egy stimuláns, amely befolyásolja a férfi nemi hormon, a tesztoszteron szintjét. A tesztoszteron befolyásolja a fizikai erőt, a teljesítményt, valamint a szexuális vágyat és az erekció képességét.

5
Aminosav

L-ornytin

Az Erexan Standard egy másik fontos aminosavat is tartalmaz – az L-Ornytint, amely stimulálja a tesztoszteron kiválasztását. Segít elérni a hosszabb állóképességet és megakadályozza a korai magömlés problémáit.

6
Kivonat

Maca

A maca növény koncentrált kivonata biztosítja az orgazmushoz és a szeretkezéshez szükséges energia termelését. A Maca kiváló eredményeket mutat a prosztataproblémák, az elégtelen spermatermelés, az impotencia és a gyenge erekció javításában is.

“Több mint hat éve sikeresen segítünk azoknak a férfiaknak, akik úgy döntenek, hogy javítani szeretnének szexuális életük minőségén.”

Érdekességek

Értékelés 4.7

Mellékhatások és az Erexan

Az Erexan kizárólag kiváló, gyógyszerészeti minőségű nyersanyagokból készül a GMP szabványnak megfelelően. Ellentétben az orvosok által előírt hagyományos erekciós gyógyszerekkel (beleértve a jól ismert kék pirulát), nincs negatív mellékhatása az emberi szervezetre. Az Erexan alkalmazásával a fizikai erő és az általános vitalitás kismértékben megnőhet.

Értékelés 4.7

Fontos
gyártási információk

A szállított termékek legmagasabb minőségének garantálása érdekében az Erexan gyártása certifikált helyiségekben történik, amelyek megfelelnek a szigorú HACCP szabványoknak.

A receptúra fejlesztésében és javításában olyan szakemberek vesznek részt, akik széles körű tapasztalatokkal rendelkeznek a szexológia és az urológia területén. Így bízhat az Erexan termékek minőségében, kellemetlen mellékhatások nélkül.

Az Erexan megvásárlásával nemcsak az egyik legmagasabb minőségű terméket kapja a szexuális teljesítmény javítása érdekében, hanem 100%-os garanciát az elégedettségre. Ha Ön valamilyen okból nem elégedett a termékkel, küldje vissza és mi visszatérítjük az árát.

Értékek amelyekre alapozunk

Diszkréció

Bár a férfi lakosság majdnem fele szenved potenciazavaroktól, fontosnak tartjuk a diszkréciót egy ilyen termék vásárlásakor, mint az Erexan. A magánélet védelme érdekében az Erexant olyan borítékban szállítjuk, amelyen nem található semmilyen reklám. A csomag tartalmát így csak Ön ismeri.

Az Erexan hosszú távú alkalmazása

Az Erexan termékeknek nincsenek negatív mellékhatásai, ezért hosszú ideig szedheti őket. Fontos azonban, hogy ne lépje túl a maximális napi adagot.

Kockázati csoportok

Pri vývoji produktov Erexan kladieme veľký dôraz na to, aby mohlo prípravky používať čo najširšie spektrum užívateľov. Erexan však nie je vhodný pre osoby trpiace kardiovaskulárnymi ochoreniami a mužov mladších ako 18 rokov.

Már 2015 óta forgalmazzuk termékeinket a szexuális élet minőségének javítása érdekében

Örülünk, hogy ez idő alatt több mint 80 000 elégedett férfinak segítettünk. Majd félmillió Erexan terméket értékesítettünk.

  • 100 000 elégedett vásárló
  • 500 000 eladott csomag
  • 4 európske krajiny

 Hubert 53 éves
Elmondható, hogy elégedett vagyok. Mindig beveszem az Erexant, ha úgy érzem, szükséges. Megfelelőbb volna számomra azonban valami, ami hosszú távon használható. Néha azok az intim pillanatok váratlanul érkeznek. Akkor az embernek kevés az ideje.
Hubert 53 éves
András 41 éves
Felettébb elégedett vagyok, az igazat megvallva eleinte nem hittem benne. Annak ellenére, hogy teljesen kimerültem, nem aludtam 36 órát, úgy éreztem magam, mint fiatalkoromban. Őszintén ajánljuk.
András 41 éves
floating-leaf
floating-leaf

Magas hatóanyag tartalom

Kedvező ár

Biztonságos vásárlás

Gyógyszertárban is elérhető

Nincsenek nemkívánatos mellékhatások

Jobb szexuális életre vágyik?

Ne habozzon, és válasszon még ma a Erexan termékcsaládok valamelyikéből

EREXAN Standard 15 kapszula

EREXAN Standard 15 kapszula

15 kapszula

Táplálékkiegészítő a tökéletes erekcióért és a szenvedélyes szeretkezésért
EREXAN Kontrol 30 kapszula

EREXAN Kontrol 30 kapszula

30 kapszula

Táplálékkiegészítő a nemi közösülés meghosszabbítására és az erekció támogatására
EREXAN Stabil 90 kapszula

EREXAN Stabil 90 kapszula

90 kapszula csomagolásonként

Táplálékkiegészítő a libidó, a termékenység és az erekció hosszú távú támogatásához

Bízzon az Erexanban, ez a termék segít Önnek is

Köszönjük, hogy az Erexant választotta. Bármilyen kérdésére szívesen válaszolunk az alábbi telefonszámon +421 (0) 222 200 921 vagy e-mailen erexan@augeri-nut.eu.