Elégedettségi garancia az Erexannal

floating-leaf
floating-leaf

Az Ön elégedettsége garantált

Garantáljuk az Erexannal való elégedettséget vagy a visszatérítést. Ha bármilyen okból nem elégedett az Erexan hatásával, küldje vissza nekünk a megrendelt árut. Ezután visszatérítjük a pénzét. 15 napja van kipróbálni. Ha nem elégedett, visszatérítjük a pénzét. Minden bontatlan csomag után visszaküldjük a pénzt. Az áru visszaküldésének módjáról bővebben a szállítási feltételeknél olvashat.

Az elégedettséget azonban az Erexanról szóló kiváló értékelések garantálják, amelyek közvetlenül azoktól származnak, akik kipróbálták. Így nem kell attól tartania, hogy elégedetlen lesz.

Garantáljuk a gyorsaságot és a diszkréciót is a termék szállítása során. Ahogy a szállítási feltételekben is olvasható, a tőlünk megrendelt árut az erexan.hu e-shopban általában még aznap kiszállítjuk, amikor a rendelést elkészítette. Ez azonban legkésőbb a megrendeléstől számított 48 órán belül, munkanapokon megtörténik. Tudomásul vesszük, hogy nem akarja, hogy bárki megtudja, hogy potencianövelő terméket rendelt. Emiatt minden csomagot a legnagyobb diszkrécióval küldünk. A terméket speciális csomagolásba csomagoljuk, az e-shop nevének feltüntetése és reklám nélkül. Ha Pozsony környékéről származik, központi raktárunkban lehetőség van a megrendelt áru személyes átvételére. Személyes átvétel csak előzetes telefonos vagy elektronikus megrendelés alapján lehetséges. Értesítjük, ha az áru készen áll az átvételre. Kipróbálhatja az Erexan gyógyszertári értékesítését is.