Szállítási
feltételek

A megrendelt árut igyekszünk még a megrendelés beérkezésének napján elküldeni, legkésőbb azonban az áru megrendelését követő 48 órán belül.

Üzletünk az áru kézbesítésének 2 lehetőségét kínálja Önnek.

 • DPD – futárszolgálat. Az Ön által megrendelt árut a kívánt címre szállítja, közvetlenül az Ön kezébe. A szállítási idő 3 nap az áru becsomagolását és a szállítótársaságnak való átadását követően.
 • GLS – futárszolgálat. Az árut 24 órán belül kézbesíti Önnek, a becsomagolását és a szállításra való átadását követően, közvetlenül az Ön kezébe.
 • FAN – futárszolgálat. Az árut 24 órán belül kézbesíti Önnek, a becsomagolását és a szállításra való átadását követően, közvetlenül az Ön kezébe.
 •  Személyes átvétel – a coletaria.ro partnerünk közreműködésével. Vegye át küldeményét személyesen a több mint 270 átvevőhely egyikén.
floating-leaf
floating-leaf
EREXAN Standard 15 kapszula

EREXAN Standard 15 kapszula

15 kapszula

Táplálékkiegészítő a tökéletes erekcióért és a szenvedélyes szeretkezésért
EREXAN Kontrol 30 kapszula

EREXAN Kontrol 30 kapszula

30 kapszula

Táplálékkiegészítő a nemi közösülés meghosszabbítására és az erekció támogatására
EREXAN Stabil 90 kapszula

EREXAN Stabil 90 kapszula

90 kapszula csomagolásonként

Táplálékkiegészítő a libidó, a termékenység és az erekció hosszú távú támogatásához

Áruvisszaküldés és reklamáció

100%-os elégedettséget, vagy pénzvisszafizetést garantálunk. Ez azt jelenti, hogy ha Ön bármilyen okból elégedetlen lesz a termékkel, visszaküldheti nekünk és mi visszaadjuk a pénzét. Visszafizetjük minden egyes bontatlan csomagolás árát, a kézbesítéstől számított 15 napon belül.

Az árura 24 hónapos jótállás vonatkozik. Az étrend-kiegészítőkre a csomagoláson feltüntetett lejárati idő végéig érvényes jótállás vonatkozik. A fogyasztóvédelmi törvény távértékesítésről szóló rendelkezéseinek megfelelően Önnek jogában áll elállni a távolról kötött szerződéstől, indok megadása nélkül, a termék átvételétől számított 14 napon belül, miközben elengedhetetlen, hogy az adott határidő alatt az Önnek a termék megvásárlásától való elállásról szóló értesítése, a vásárlást igazoló okmánnyal együtt, az eladónak kézbesítésre kerüljön. Az adásvételi szerződéstől való elállás a termékhez csatolandó. A szerződéstől való elállás a kommunikáció elektronikus formája által is megtörténhet. Nem számít az adásvételi szerződéstől való elállásnak a kötelező érvénnyel megrendelt termék átvételének megtagadása.

Eljárás:

 • Az árut legkésőbb a kézbesítéstől számított 15 napon belül küldje el nekünk.
 • Mellékelje az adásvételi szerződéstől való elállásról szóló kitöltött formanyomtatványt, amelyet a következő linkre kattintva tölthet le, vagy más kísérőlevelet. Adja meg a nevét, címét, a számlaszámát, amelyre kívánja, hogy a pénzt utaljuk, abban az esetben, ha azt szeretné, hogy a pénzt postautalványon (díjköteles) küldjük vissza, írja rá az adott tényt az űrlapra. Írja rá a dátumot és az aláírást.
 • Az áruval együtt küldje vissza nekünk a vásárlást igazoló okmányt is. A vásárlást igazoló okmány bemutatása nélkül a pénzt nem fizethetjük ki.
 • Az árut úgy küldje, hogy szállítás közben ne károsodjon.
 • A kézbesítési cím alább látható, vagy az elérhetőségek között.
 •  Az árut ne a társaság székhelyére küldje, mert ott nem vehetik át.
 • A formanyomtatvány letöltése

Isklad 180126/09 Augeri s.r.o.
Diaľničná cesta 5
903 01 Senec
Szlovák Köztársaság

A pénzt kizárólag arra a bankszámlára utaljuk vissza, amelyet Ön a rendelkezésünkre bocsát.

A pénzt a szerződéstől való elállást követő 14 napon belül visszakapja.