EREXAN Kontrol 30 kapszula

Étrend-kiegészítő a nemi aktus meghosszabbítására és az erekció támogatására

 •  a túl gyorsan csúcsra jutó férfiaknak
 •  a nemi aktus meghosszabbítása
 • az erekció és a libidó támogatása
 • azonnali használatra 60 percen belül
 • étrend-kiegészítőként bejegyezve
Ára: 18 000 Ft
5.00 out of 5 based on 3 customer ratings
(3 vásárlói értékelés)

Vegye át az irányítást a csúcsra jutás felett

Az EREXAN Kontrol egy étrend-kiegészítő, azoknak a férfiaknak, akik túl gyorsan jutnak a csúcsra. Az EREXAN Kontrol hozzájárul a termékenységhez és a helyes reprodukciós funkciókhoz. Sikeresen használják azok a férfiak, akik hatékony megoldást keresnek a korai magömlés problémájára.

Az EREXAN Kontrol adagolása egyszerű és nem szükséges hosszú távon szedni. Azonnali használatra ajánlott és ez azt jelenti, hogy elég bevenni néhány perccel a nemi aktus előtt.

Az EREXAN Kontrol a legjobb minőségű növényi kivonatok és kivételes aminosavak keverékéből készült. Jótékony összetételét ásványok és a cink minőségi forrása egészíti ki, amely pótolhatatlan a nemi szervek problémamentes működése szempontjából.

Az EREXAN már hagyományosan a legnépszerűbb és legkoncentráltabb férfiaknak készült étrend-kiegészítők közé tartozik.

 

 

Az EREXAN Kontrol javasolt napi adagja (2 kapszula) egyedülálló módon 640mg hatóanyagot tartalmaz, ami garantálja a hatások határozott megjelenését. A termék nem tartalmaz mesterséges színezékeket, sem nemkívánatos tartósítószereket. Alkalmas vegánok és vegetariánusok számára is.

 

Adagolás

Vegyen be két kapszulát, 60 perccel a nemi aktus előtt. Megfelelő mennyiségű vízzel, vagy más, lehetőleg nem alkoholos itallal öblítse le.

Összetétel

Összetevő Egy napi adag (2 kapszula) tartalma
Királydinnye 150 mg
L-Arginine base 150 mg
Griffonia simplicifolia 120 mg
Ginzeng 80 mg
Perui zsázsa 80 mg
Teobromin 40 mg
Cink 20 mg (100% RHP*)
cellulóz (kapszula),  csomósodásgátló anyag – magnézium-sztearát.INBÉ (GDA)* = Irányadó Napi Beviteli Érték. A csomagolás nettó tömege 22,8g

Figyelmeztetés

 •  Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára.
 •  Kisgyermekektől távol tartandó.
 •  A maximális napi adag nem léphető túl
 • A készítmény nem helyettesíti a vegyes és kiegyensúlyozott étrendet.
 • Száraz és sötét helyen, 25 °C-ig tárolandó.

Hogyan adagoljam az EREXAN Kontrolt?

Vegyen be két kapszulát, 60 perccel a nemi aktus előtt. Megfelelő mennyiségű vízzel, vagy más itallal öblítse le.

Az EREXAN Kontrolt nem szükséges rendszeresen szedni. Szedje szükség szerint, tekintettel az ajánlott adagolásra. Az EREXAN Kontrol hosszú távon szedhető, ha szükséges.

 

Soha ne lépje túl a maximális meghatározott napi adagot (2 kapszula), ezáltal nem vált ki erősebb hatást. A készítmény nem helyettesíti a vegyes és kiegyensúlyozott étrendet.

 

Az EREXAN Kontrol alkohollal való kombinálásának nem kellene gondot okoznia. Ha azonban Ön valóban csúcsteljesítményt szeretne nyújtani, kerülje az alkoholos italok mértéktelen fogyasztását a nemi aktus előtt.

Igen, ajánljuk is, hogy kombinálja más termékekkel. Ha valóban kivételes eredményeket szeretne elérni, javasoljuk Önnek az EREXAN Stabil (zöld) hosszú távú szedését és annak alkalmi kombinációját a standard kék és narancssárga EREXAN Kontrollal. A keletkező gyönyör megismételhetetlen lesz.

Ez nagyon egyéni, de a hatások általában legkésőbb 60 percen belül jelentkeznek és akár 36 órán keresztül is érezhetők.

60 perccel a nemi aktus előtt nyeljen le két kapszula EREXAN Kontrolt. Ezután csak élvezze a hosszan tartó, szenvedélyes szeretkezést.

Igen, az EREXAN Kontrol támogatja az erekciót is, de nem olyan jelentősen, mint a kék EREXAN 685mg 15CPS. He szeretné meghosszabbítani a szexuális teljesítményét és egyúttal támogatni az erekció keménységét, használja az EREXAN Kontrolt a standard EREXAN 685mg 15CPS-szel együtt.

3 reviews for EREXAN Kontrol 30 kapszula

 1. Fábián

  Értékelés: 5 / 5

  Jó napot! A problémám abban rejlett, hogy a barátnőmnél mindig túl gyorsan a csúcsra jutottam. Egy perc alatt mindig kész voltam, de az interneten rátaláltam az önök oldalára és megrendeltem a terméket. A probléma már megoldódott és nagyon örülök, tehát köszönöm.

 2. Goldfin

  Értékelés: 5 / 5

  Meglepett a termék hatása. Ismét megrendelem. 🙂

 3. Mátyás

  Értékelés: 5 / 5

  Szuper termék!

Mondd el a véleményed

Vélemények

 1. Mátyás

  Értékelés: 5 / 5

  Szuper termék!

 2. Goldfin

  Értékelés: 5 / 5

  Meglepett a termék hatása. Ismét megrendelem. 🙂

 3. Fábián

  Értékelés: 5 / 5

  Jó napot! A problémám abban rejlett, hogy a barátnőmnél mindig túl gyorsan a csúcsra jutottam. Egy perc alatt mindig kész voltam, de az interneten rátaláltam az önök oldalára és megrendeltem a terméket. A probléma már megoldódott és nagyon örülök, tehát köszönöm.