EREXAN Stabil 90 kapszula

Étrend-kiegészítő a libidó és az erekció hosszan tartó támogatására

 • a libidó és az erekció javulása
 •  hosszú távú használatra
 •  alkalmas időskorúak számára
 • alkalmas gyermeknemzési igyekezet esetén
 • étrend-kiegészítőként bejegyezve
 • 90 kapszula a csomagolásban
Ára: 17 000 Ft
5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 vásárlói értékelés)

EREXAN Stabil – étrend-kiegészítő a libidó és az erekció támogatására

Az EREXAN Stabil egy kivételesen komplex étrend-kiegészítő, férfiak számára. Támogatja a libidó és az általános szexuális erőnlét hosszú távú javulását. Alkalmas aktív emberek számára, kortól függetlenül. Alkalmas gyermeknemzési igyekezet esetén. Hozzájárul a termékenységhez és a helyes reprodukciós funkciókhoz. Hozzájárul a pszichika normális működéséhez és a hormonális tevékenység szabályozásához, továbbá a helyes tesztoszteronszint megtartásához is. Az egészséges szexuális élethez fejlesztették ki.

Az EREXAN Stabil hosszú távú használatra ajánlott, az első hatásai azonban már gyorsan megfigyelhetők. Általában a szedés kezdetétől számított 14 napon belül megjelennek. A szedése legalább 3 hónapon keresztül javasolt. Az EREXAN Stabilt a koncentrált növényi kivonatok, a hatékony vitaminok és a legtisztább ásványok egyedülálló keveréke alkotja.

 

Az EREXAN már hosszú ideje a férfiak intim egészségét támogató étrend-kiegészítők legnépszerűbb márkáinak egyike.

Az ajánlott napi adag (2 kapszula) akár 839,6mg hatóanyagot tartalmaz. Egy kapszulában 419,6mg hatóanyag található. Nem tartalmaz hozzáadott színezékeket, sem tartósítószereket. Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Alkalmas vegánok és vegetariánusok számára.

Adagolás

Vegyen be egy kapszulát 2x naponta. Megfelelő mennyiségű vízzel, vagy más itallal öblítse le. Szedje hosszú távon.

Összetétel

Összetevő Egy napi adag (2 kapszula) tartalma
Királydinnye 300 mg
Perui zsázsa 220 mg
Ginzeng 160 mg
Schizandra sinensis 60 mg
E-vitamin (DL-alpha Tocopheryl) 40 mg (333,30% RHP*)
Cink (Zinc guconate) 30 mg (214,3% RHP*)
B3-vitamin (Niacin) 16 mg
B6-vitamin (Piridoxin) 8 mg (571,40% RHP*)
B2-vitamin (Riboflavin) 3 mg (214,30% RHP*)
Réz (Copper gluconate) 2 mg (200,00% RHP*)
B12-vitamin (Cyanocobalamin) 0,6 mg (240,00% RHP*)
Cellulóz (kapszula),  csomósodásgátló anyag – magnézium-sztearát.  INBÉ (GDA)* = Irányadó Napi Beviteli Érték. A csomagolás nettó tömege 48,3g

Figyelmeztetés

 • Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára.
 • Kisgyermekektől távol tartandó.
 • A maximális napi adag nem léphető túl.
 •  A készítmény nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet.
 •  Száraz és sötét helyen, 25 °C-ig tárolandó.

 

Hogyan szedjem az EREXAN Stabilt?

Vegyen be egy kapszulát kétszer naponta. Megfelelő mennyiségű vízzel vagy más, lehetőleg nem alkoholos itallal öblítse le.

 

Soha ne lépje túl a maximális napi adagot (2 kapszula). A készítmény nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet.

Igen, az EREXAN Stabil tökéletes afrodiziákum. Ne féljen a kísérletezéstől. Csak nyerhet vele.

Igen, az ilyen kombináció javasolt, ha maximális eredményt szeretne elérni. Az EREXAN Stabil hosszú távú szedése az EREXAN Kontrol vagy a standard kék EREXAN alkalmi használatával együtt ideális a megismételhetetlen erotikus élmények átélése szempontjából.

Az EREXAN Stabilt maximális hatékonyságra fejlesztették ki és egyúttal alacsony agresszivitást fejt ki a kardiovaszkuláris rendszerre. Nem tiltott a használata a szív- és érrendszeri megbetegedésekben szenvedő személyek számára sem, nekik azonban bármilyen étrend-kiegészítő szedéséről minden esetben konzultálniuk kellene az orvosukkal.

Az EREXAN Stabil sok olyan anyagot tartalmaz, amelyek támogatják a férfiak termékenységét és reprodukciós funkcióját. Az étrend-kiegészítő hosszú távú használata esetén megfigyelheti a spermiumok minőségének javulását, mennyiségének és sűrűségének növekedését. Mindez nagyobb esélyt biztosít egy életteli utód nemzésére.

Az EREXAN Stabil alkohollal való kombinálásának nem kellene gondot okoznia. Ha azonban valóban jó minőségű szexet szeretne élvezni, ajánlott, hogy kerülje a mértéktelen alkoholfogyasztást.

Az EREXAN Stabilt vegye be kétszer naponta, egy kapszulánként. Ideális esetben reggel és este. Soha ne lépje túl a megszabott napi adagot.

Abban az esetben, ha elfelejti bevenni az EREXAN Stabilt, ne igyekezzen behozni a kifelejtett adagokat azáltal, hogy több kapszulát vesz be egyszerre. Ehelyett folytassa a készítmény normális adagolását. A maximális hatékonyság és elégedettség érdekében javasoljuk, hogy a készítményt a meghatározott adagolásnak megfelelően szedje.

Ez idáig semmiféle nemkívánatos hatást sem tapasztaltak az EREXAN Stabil termék szedése közben.

Az EREXAN Stabilt úgy fejlesztették ki, hogy hosszú távú előnyöket nyújtson és ezért a szedése hosszabb ideig szükséges. Az első hatásai már a szedés kezdetétől számított 14 napon belül megfigyelhetők. Ha azonnali hatásra vágyik, kipróbálhatja a kék EREXANt, vagy az EREXAN Kontrolt. Ezek a termékek ugyanis azonnali használatra ajánlottak.

Biztosra veheti, hogy senki sem fogja megtudni, hogy Ön EREXANt rendelt. A csomagokon nem tüntetünk fel semmiféle reklámot és a feladó címe alapján sem lehet egyértelműen megállapítani a csomag konkrét tartalmát. A termékeket átlátszatlan védőcsomagolásba csomagoljuk.

Igen, természetesen, abban az esetben, ha nem lesz elégedett, jogában áll elállni a szerződéstől. Ebben az esetben 14 napon belül visszaküldjük a pénzét. Visszafizetjük minden egyes bontatlan csomagolás árát. Az árura 24 hónapos jótállás vonatkozik, vagy a fogyaszthatósági határidő lejártáig érvényes jótállás. Erről többet az üzleti feltételekben olvashat.

2 reviews for EREXAN Stabil 90 kapszula

 1. Krelinó

  Értékelés: 5 / 5

  Már másodjára vásárolom ezt a terméket, egyelőre elégedett vagyok.

 2. Márton

  Értékelés: 5 / 5

  Ezek a tabletták klasszak. Rendszeresen szedem őket és az állapotom fokozatosan javul. Hiszem, hogy a pozitív trend folytatódni fog.

Mondd el a véleményed

Vélemények

 1. Márton

  Értékelés: 5 / 5

  Ezek a tabletták klasszak. Rendszeresen szedem őket és az állapotom fokozatosan javul. Hiszem, hogy a pozitív trend folytatódni fog.

 2. Krelinó

  Értékelés: 5 / 5

  Már másodjára vásárolom ezt a terméket, egyelőre elégedett vagyok.