10 bevált tipp a szex javításához

sex
floating-leaf
floating-leaf

A szex javításának nem kell nehéznek lennie

Ismerős a helyzet? Néha nagyon jó volt, az ágyban eltöltött idő a partnerével elképesztő volt, mindenki maximálisan élvezte. De idővel ez kezdett megváltozni, és a szenvedélyes szeretkezés élvezete már nem olyan volt, amilyennek lennie kellett. Már nem szexel olyan gyakran, mint az elején… Ha Ön azok közé tartozik, akik keresik a módot, hogyan vigyék magasabb szintre a szexet a partnerével, ez a cikk pontosan az a hely, ahol 10 bevált és hatékony tippet tudhat meg a szex javításához.

Nézzük meg őket együtt…

1.BESZÉLGESSENEK

Először is beszélnie kell a partnerével. Ha nem fedi fel vágyait, párja nehezen tudja teljesíteni azokat. Az ágyban fekszik, talán Önnek kedve van hozzá, talán a partnerének is. De ha egyikőjük sem mond semmit, nem mondja ki a vágyait, akkor nem történik semmi, és szinte megfeledkezik róla. Mondja el a partnerének: „Legszívesebben most azonnal szeretkeznék veled!“. Ebből nyilvánvaló lesz, hogy vonzódik hozzá és van hozzá kedve.

A nők fejében gyakran fura gondolatok járnak: “Mi van, ha nem vagyok elég jó neki, és nem vagyok vonzó számára!” vagy “meghíztam, biztosan nem akar már így engem!”. Tudassa vele, hogy ő az egyetlen, akire vágyik, dicsérje meg alakját, fenekét, szépségét, ami ezeket a kétségeket kidobja a fejéből, nyugodtabb lesz, és ezt a szerelmeskedés során fel is ismeri.

férfi és nő mosolyog

2.KÉSZÜLJÖN ELŐ

Izzadtan, fáradtan, maximálisan kimerülten és idegesen jön ki a munkából, mert megint feldühítette a főnök, így nem izgatja fel a partnerét, inkább a veszekedéseket fogja vonzani. Zuhanyozzon le, használja a kedvenc parfümjét, aludjon egy kicsit, nézze meg kedvenc vidám filmjét, igyon egy italt, lazítson, hagyja az aggodalmakat és minden felesleges panaszt “az ajtó mögött”, és látni fogja, hogyan nő a szenvedély és a szerelem iránti vágy. A higiénia is fontos. Az izzadt férfiak egy kemény munkanap után (természetesen a nők is) nem igazán vonzóak. Csak ez az apróság megduplázhatja a szeretkezés gyakoriságát.

férfi előkészül a szexhez

3.NE FELEDKEZZEN MEG A SZERETETRŐL

A nőknek szeretetet, bizalmat és biztonságot kell érezniük a szex előtt. Mondja el neki: “Szeretlek!”. Meg kell mutatnia neki, mennyire törődik vele. Ölelje meg, szorítsa meg, hadd érezze “halhatatlannak” magát a karjaiban. Ha egy nő ellazul, biztonságban érzi magát, sokkal nagyobb lesz benne a szerelmi vágy. A férfiaknak ritkán kell szerelmet érezniük ahhoz, hogy szexeljenek. A nők esetében ennek az ellenkezője igaz. Árassza el szeretettel és szexelni fog.

Ne feledkezzen el a szeretetről még szex után sem. Szeretkezés után ne küldje el pld. mosogatni, kihasználva és rosszul fogja magát érezni és legközelebb erre jobban odafigyel majd. Ön pedig nem fogja saját magától kérdezni, hogy miért nem akar a párja szexelni.

előjáték szex

4.A SZEX JAVÍTÁSÁT AZ ELŐJÁTÉK IS GARANTÁLJA

Az előjáték nem csak „édes” szavakat jelent. Minden szex előtt legyen szenvedélyes legalább 20 percig, és ha már nagyon vágyik a „következő lépésre”, várjon még egy kicsit. Egy nő nem izgul fel olyan gyorsan, mint egy férfi. Ha egy kicsit is megéri, hogy nagyon nyomuk, azonnal szexet akar, akkor óvatosabb lesz, visszahúzódik és nehezebben fogja igazán “élvezni”. Szeretgesse, és várjon, amíg biztos nem lesz ő is benne, hogy akarja. Ha megfelelően ráhangolja, sokkal szenvedélyesebb lesz az ágyban.

előjáték

5.SZEXI RUHA

Szereti a szexi ruhákat és az alsóneműket egy nőn? Miért ne így lenne fordítva is? Szerezzen szexi alsónadrágot, és kövesse a trendet. A legtöbb nő a szexi férfiakat nézi, ruhájukat, stílusukat… Mit szólna egy katonai egyenruhához? Miért ne! Ha szinte meztelenül megy egy nőhöz, és előjáték és hangulat nélkül rögtön akar tőle valamit, akkor a legtöbben NEM-et mondanak. Hangolódjon fokozatosan, legyen humoros.

szexi férfi

6.TERVEZZEN

Úgy, ahogy az esküvőt is tervezik, a szexet is meg kell tervezni. Mondja meg neki reggel, a munkában vagy ebédnél: “Este csak az enyém leszel, ma nagyon szexi vagy és nagyon kívánlak!”. Legyen humoros is, egy nőt ez el tudja lazítani és felvidítani. Így felkészíti a párját, ráhangolja, és ő tudja, mire számíthat. Vannak nők, akik nem bánják, ha korábban nem zuhanyoztak le, nem voltak készen stb. De ha egyértelműen elmondja neki, hogy “AZ”-t akarja ma este, akkor fel fog készülni, elvárja, hogy lelkileg jobban ellazuljon, és jobban “élvezzék” együtt.

férfi és nő szeretkezik

7.KAPCSOLJA KI AZ ÉRZÉKSZERVEKET

Kapcsolja le a villanyt, kössék be egymás szemét, lazítson. Felejtse el a napi gondokat, akár bezárta a házat, kikapcsolta a vasalót, lekapcsolta a lámpát az autón…. Pihenjen! Ha “kikapcsolja” a többi érzékszervet, akkor azok fognak dominálni, amelyekre az ágyban a legnagyobb szüksége van, ami nagyban javítja a szex minőségét.

A kikapcsolódáshoz nem kell más, mint halk zene, gyertyák, fürdés, jó vacsora, vagy lefekvés előtt minden szükséges dolgot ellenőrizzen, nehogy ezek járjanak a fejében.

erotikus játék

8.RENDSZERESSÉG

Ha jár edzőterembe, ezt ismeri már. Körülbelül egy éve rendszeresen jár edzeni, de hirtelen jön egy sérülés, egy nyaralás, és egy hónap után nehezen tér vissza. Szexben is hasonlóan működik. Ha megszokja, minden rendszeresen “kattanni fog”, és mindig közelebb kerül a párodhoz. Nos, ha havonta egyszer fogja csinálni, rájön, hogy a nélkül is működik a kapcsolat, és nem lesz olyan kísértésben. A nő szinte elfelejti, Ön kétségbeesett marad, és azt mondja magában: “Mit csinálok rosszul? Talált valaki mást?”.

Csinálja rendszeresen, és nem lesznek ilyen problémái.

férfi levetkőzteti a nőt

9.ALKALMAZKODJON

Ha azt látja, hogy párja munka után nem érzi jól magát, nincs kedve semmihez, küldje az ágyba egy kicsit. Addig is mosogasson, végezze el az összes kötelességét, ő megköszöni, megszabadítja minden gondtól, szeretve érzi magát, és ha elmondja neki, milyen szexi, szépen megjutalmazza Önt az ágyban. Legyen türelmes és kedves. Alkalmazkodjon a párja munkájához, hobbijaihoz, ne erőltesse, ha nincs meg hozzá a megfelelő idő.

szexi játék

10.MINDEN MEGENGEDETT

Mit szólna, ha beöltözne orvosnak, rendőrnek vagy katonának? Szex közben az is lehet, aki nem. Játsszon, keressen, csak csináljon valami mást, ne csak a klasszikus szexet. Minél érdekesebb, humorosabb és újszerűbb dolgokat visz a kapcsolatukba, partnere annál jobban várja majd az Önnel való legközelebbi szeretkezést.

Vásároljon társasjátékot, vagy kockát pozíciókkal. Szex közben minden megengedett. Minél inkább ellazul, annál jobb lesz.

anális szex

És ez lenne minden 🙂