Az erekció elősegítése – fontos tippek

floating-leaf
floating-leaf

Az erekció hatékony elősegítése

Nekünk, férfiaknak fontos, hogy jó erekciónk legyen, amikor szükségünk van rá. Nem csoda, mert a szeretkezés az egyik legkellemesebb dolog, amit ezen a világon megtapasztalhatunk. Ha adódik rá lehetőség, de az eszközünk nincs megfelelően felkészítve rá, az káosz. Dőljön hátra, és olvasson el néhány jól bevált tanácsot az erekció elősegítésére. 

Hogyan járjunk el az erekció elősegítésében

Ha az erekció elősegítésének módjait keresi, fontos tisztában lenni azzal, hogy ezeknek a problémáknak a megoldásának módja az intenzitásuktól függően változik. Legjobb esetben gyenge erekció problémája van – így bizonyos fokú erekciót is elérhet, de ez nem elegendő a minőségi szexuális kapcsolathoz. A legrosszabb esetben teljes merevedési zavarban szenved. Ehhez speciális eljárásra lesz szükség.

Ha még nem veszítette el teljesen az erekció elérését, de úgy érzi, hogy támogatnia kell azt, kövesse az alábbi öt egyszerű szabályt. Az erekció javításáról szóló cikkben részletesebben is leírtuk őket. Ha a problémája komolyabb, és egyáltalán nem tud erekciót elérni, nyugodtan kihagyhatja a következő lépéseket, és továbbléphet az azonnali erekció támogatásáról szóló részhez. Készítettünk egy rövid tájékoztató videót is, ha nem szeretné elolvasni a teljes cikket, a videót közvetlenül ez alatt a bekezdés alatt találja.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=AX4s6w_5OVs[/embedyt]

1) Csökkentse napi stresszszintjét

Talán úgy hangzik, mint egy klisé, amit mindenhol ismételgetnek. Valójában azonban az erekciós zavarok okainak jelentős részét olyan pszichés problémák okozzák, amelyeket gyakran észre sem veszünk, és a tudatalattinkban pezsegnek. Az erekció elősegítésének következő lépéseinél fontos lesz átgondolni, hogy a stressz vagy más mentális nehézségek nincsenek-e negatív hatással a szexuális életére.

2) Csak minőségi koleszterinmentes ételeket fogyasszon

A koleszterin korunk legtöbb élelmiszerének része. Gyorsan élünk és gyorsan eszünk is. A koleszterin a fő oka az erek eltömődésének, ami végső soron gyenge erekcióhoz vezet.

3) Igyon kávét, ez növeli a vérnyomást, és egyben elősegíti az erekciót

A kávé koffeint tartalmaz, ami növeli a vérnyomást. Ha növeljük a vérnyomást, erősebb lesz az erekció. Ezenkívül a kávé támogatja az idegimpulzusok átvitelét, ami szintén támogathatja az erekciót. Kíváncsi, hogyan lehetséges ez? Az erekció az agyban történik. Ha az agyból nem érkezik jel arra vonatkozóan, hogy erekciónak kell bekövetkeznie, akkor semmi sem fog bekövetkezni. A koffein segít ezeket az agyi jeleket eljuttatni oda, ahová mennek – a péniszbe.

4) Tartsa magasan a tesztoszteronszintjét

A tesztoszteron fontos az erekció elősegítéséhez és fenntartásához. Ha kevés van belőle, gyenge lesz az erekció. Az erekcióról és a tesztoszteronról itt olvashat bővebben.

5) Csökkentse a testzsírját

A zsír megterheli a szív- és érrendszert, és erekciós problémákat okoz. Le kell fogyni ahhoz, hogy ezt elkerülje. Erről ebben a cikkben többet is megtudhat.

Ezenkívül javasoljuk az erekciós gyakorlatok kipróbálását. Ezek az úgynevezett Kegel gyakorlatok, amelyek jelentősen erősítik nemi egészségét.

Erős, azonnali erekció elősegítés?

Ha szinte teljesen elvesztette a kemény erekció elérésének és fenntartásának képességét, az rossz, de nem kezelhetetlen. Ahhoz, hogy megtudjuk, hogyan lehet javítani az erekción, először írjuk le, hogyan alakul ki az erekció, és mi okozza az erekció gyengeségét vagy csak rövid ideig tart.

Az erekció valójában egy duzzadt nemi szerv erotikus izgalom során. Lehet, hogy meglepődik, de az erekció az agyban kezdődik. A szürke kéregben és a megnyúlt gerincvelőben generált finom idegimpulzusok közvetlenül a péniszben lévő erekbe jutnak, és kitágulnak. Ez lehetővé teszi a vér beáramlását a pénisz szivacsos testeibe, amelyek gyorsan megtelnek vérrel, és növelik a sorrendjüket. A szivacstestek nyomást gyakorolnak a vénákra, amelyeknek általában az a feladata, hogy vért vezessenek a péniszből. A vénák most szivacstestek hatására lezáródnak, és a pénisz elérheti maximális keménységét és méretét.

Ha ezen funkciók valamelyike ​​bármilyen okból károsodott, az erekció lágy, nehezen tartható, vagy egyszerűen lehetetlen gyenge erekciót is elérni. Ha követi az egészséges életmód minden elvét, de még mindig nincs erekciója, akkor a lehető leghamarabb meg kell oldani ezt a problémát.

Valószínűleg a könnyű életmódbeli változtatások már nem segítenek. Valódi kezelést kell alkalmaznia erekciós tabletták formájában. Ne halassza későbbre az erekció elősegítését. Nem tesz jót Önnek, sem a kapcsolatának. Vizsgálja meg egy szakember, aki gyógyszert írhat fel, vagy recept nélkül kapható tablettákat használhat az erekció elősegítésére. Próbálja ki az Erexant, amely tanúsítvánnyal rendelkezik, és recept nélkül kapható az interneten vagy a gyógyszertárban. Minősége és hatékonysága nemcsak a garancián, hanem azon páciensek hosszú távú elégedettségén is alapul, akiknek az Erexan segített az erekció elősegítésében.

Sok esetben egyszerű életmódváltással is elősegíthető az erekció. Ha azonban súlyosabb és intenzívebb merevedési zavarban szenved, akkor jobb, ha olyan tabletták után nyúl, amelyek gyorsabban és megbízhatóbban járnak el. Célszerű először a recept nélkül kapható erekciós tablettákat kipróbálni, amelyek más gyógyszerekkel összehasonlítva nem teszik tönkre az egészséget és megbízhatóan működnek. Ha nem használnak, akkor orvoshoz kell fordulnia, és receptre kapható gyógyszereket kell kérnie tőle.