Ön kérdez, mi válaszolunk

Szakértő válaszok a leggyakoribb kérdésekre

Abban az esetben, ha itt nem szerepelne az Ön kérdése, ne habozzon és írjon a tanácsadónkba, ahol a készséges, szakképzett személyzet azonnal tanácsot ad.

 

Kombinálható az EREXAN alkohollal?

Egyetlen orvosság alkohollal való kombinálása sem javasolt, mivel kölcsönhatásokra, esetleg a hatékonyság csökkenésére kerülhet sor. Mértékkel azonban az alkohol nem árt.

Hogyan szedjem helyesen az EREXANt?

Az EREXANt a nemi aktus feltételezett ideje előtt kell bevenni. 1-2 tabletta bevétele ajánlott 60 perccel a szex előtt. Az EREXAN azonnali használatra ajánlott – ez azt jelenti, hogy nincs szükség a készítmény rendszeres szedésére. Az EREXAN biztosíthatja a tökéletesen kemény erekciót akár 36 órán keresztül.

Milyenek az EREXAN mellékhatásai?

Az EREXAN szedése során nem tapasztaltak semmilyen negatív mellékhatást. Néha azonban előfordulhatnak másodlagos hatások, mint amilyen a fizikai erő növekedése, a nagyobb kitartás vagy a kognitív képességek javulása.

Milyen gyakran szedhetem a készítményt?

Az EREXANt szükség szerint minden nap szedheti. A 2 tablettás maximális napi adag azonban nem léphető túl.

Szedhetem az EREXANt hosszú távon?

A készítményt szedheti hosszú távon, ugyanis nem tartalmaz káros anyagokat, amelyek a szervezetben felhalmozódnának és bármilyen nehézséget okoznának.

Akkor is használhatom az EREXANt, ha nincsenek nehézségeim? Javíthatja a teljesítményemet?

Igen, az EREXANt abban az esetben is szedheti, ha nem szenved erekciós zavarokban, sem korai magömlésben. Az EREXANnal jobb szexuális teljesítményt érhet el, mint amilyenhez idáig hozzászokott, ráadásul erővel és természetes férfienergiával telinek fogja érezni magát.

Mindenkinek ajánlott az EREXAN, vagy léteznek emberek, akiknek az EREXANt nem szabad szedniük?

Az EREXAN nem való mindenkinek. Csak 18 évnél idősebb férfiak szedhetik. A kardiovaszkuláris megbetegedésekben szenvedő pacienseknek az EREXANt kifejezetten nem ajánljuk. Továbbá ne szedjék nők sem, sem azok, akik allergiásak a készítmény bármely összetevőjére.

Milyen az a kortartomány, amelyben az EREXAN szedése ajánlott?

Az EREXAN 18 éves kortól szedhető, a felső korhatár nincs megszabva.

Hogy intézik el, hogy a környezetemben élő emberek ne szerezzenek róla tudomást, hogy erekciójavító tablettát vásároltam?

Tudjuk, hogy nem mindenki szeretné, hogy bárki tudja róla, hogy a szexuális teljesítményt javító készítményt vásárolt. Ezért azáltal védjük ügyfeleink magánéletét, hogy a készítményeket speciális puha szállítási csomagolásba csomagoljuk, amelyeken nem szerepel a webshop neve és reklám sem. A csomagoláson csak egy címkártya van, a szállítási címmel és a feladó címével. Az Ön magánélete így garantált.

Milyen gyorsan fejti ki hatását az EREXAN?

Az EREXANt úgy fejlesztették ki, hogy nagyon gyorsan hasson. Az első hatásait már 30 percen belül érezheti, a teljes hatás legkésőbb 60 percen belül jelentkezik.

Visszaküldhetem a terméket, ha nem leszek elégedett?

Igen, garantáljuk Önnek az elégedettséget vagy a pénzvisszafizetést. Abban az esetben, ha valamilyen okból nem lesz elégedett, küldje vissza nekünk a megrendelt terméket és mi visszafizetjük a pénzét. Kérjük, a szállítási feltételeket tartalmazó oldalon feltüntetett utasítások szerint járjon el.

Szedhetem az önök erekciós tablettáit más gyógyszerekkel egyidejűleg, vannak valamilyen interakcióik?

Az EREXANt aggodalom nélkül szedheti a gyógyszerek és étrend-kiegészítők minden fajtájával egyidejűleg. Kivételt képeznek a kardiovaszkuláris megbetegedéseket gyógyító orvosságok.

Válasszon egyet az EREXAN
csomagok közül

EREXAN Standard 15 kapszula

EREXAN Standard 15 kapszula

15 kapszula

Táplálékkiegészítő a tökéletes erekcióért és a szenvedélyes szeretkezésért
EREXAN Kontrol 30 kapszula

EREXAN Kontrol 30 kapszula

30 kapszula

Táplálékkiegészítő a nemi közösülés meghosszabbítására és az erekció támogatására
EREXAN Stabil 90 kapszula

EREXAN Stabil 90 kapszula

90 kapszula csomagolásonként

Táplálékkiegészítő a libidó, a termékenység és az erekció hosszú távú támogatásához