Časté otázky

Ön kérdez, mi válaszolunk
Szakértő válaszok a leggyakoribb kérdésekre

Abban az esetben, ha itt nem szerepelne az Ön kérdése, ne habozzon és írjon a tanácsadónkba, ahol a készséges, szakképzett személyzet azonnal tanácsot ad.

Abban az esetben, ha itt nem szerepelne az Ön kérdése, ne habozzon és írjon a tanácsadónkba, ahol a készséges, szakképzett személyzet azonnal tanácsot ad.

Egyetlen orvosság alkohollal való kombinálása sem javasolt, mivel kölcsönhatásokra, esetleg a hatékonyság csökkenésére kerülhet sor. Mértékkel azonban az alkohol nem árt.
Az EREXANt a nemi aktus feltételezett ideje előtt kell bevenni. 1-2 tabletta bevétele ajánlott 60 perccel a szex előtt. Az EREXAN azonnali használatra ajánlott – ez azt jelenti, hogy nincs szükség a készítmény rendszeres szedésére. Az EREXAN biztosíthatja a tökéletesen kemény erekciót akár 36 órán keresztül.
Az EREXAN szedése során nem tapasztaltak semmilyen negatív mellékhatást. Néha azonban előfordulhatnak másodlagos hatások, mint amilyen a fizikai erő növekedése, a nagyobb kitartás vagy a kognitív képességek javulása.
Az EREXANt szükség szerint minden nap szedheti. A 2 tablettás maximális napi adag azonban nem léphető túl.
A készítményt szedheti hosszú távon, ugyanis nem tartalmaz káros anyagokat, amelyek a szervezetben felhalmozódnának és bármilyen nehézséget okoznának.
Igen, az EREXANt abban az esetben is szedheti, ha nem szenved erekciós zavarokban, sem korai magömlésben. Az EREXANnal jobb szexuális teljesítményt érhet el, mint amilyenhez idáig hozzászokott, ráadásul erővel és természetes férfienergiával telinek fogja érezni magát.
Az EREXAN nem való mindenkinek. Csak 18 évnél idősebb férfiak szedhetik. A kardiovaszkuláris megbetegedésekben szenvedő pacienseknek az EREXANt kifejezetten nem ajánljuk. Továbbá ne szedjék nők sem, sem azok, akik allergiásak a készítmény bármely összetevőjére.
Az EREXAN 18 éves kortól szedhető, a felső korhatár nincs megszabva.
Tudjuk, hogy nem mindenki szeretné, hogy bárki tudja róla, hogy a szexuális teljesítményt javító készítményt vásárolt. Ezért azáltal védjük ügyfeleink magánéletét, hogy a készítményeket speciális puha szállítási csomagolásba csomagoljuk, amelyeken nem szerepel a webshop neve és reklám sem. A csomagoláson csak egy címkártya van, a szállítási címmel és a feladó címével. Az Ön magánélete így garantált.
Az EREXANt úgy fejlesztették ki, hogy nagyon gyorsan hasson. Az első hatásait már 30 percen belül érezheti, a teljes hatás legkésőbb 60 percen belül jelentkezik.
Igen, garantáljuk Önnek az elégedettséget vagy a pénzvisszafizetést. Abban az esetben, ha valamilyen okból nem lesz elégedett, küldje vissza nekünk a megrendelt terméket és mi visszafizetjük a pénzét. Kérjük, a szállítási feltételeket tartalmazó oldalon feltüntetett utasítások szerint járjon el.
Az EREXANt aggodalom nélkül szedheti a gyógyszerek és étrend-kiegészítők minden fajtájával egyidejűleg. Kivételt képeznek a kardiovaszkuláris megbetegedéseket gyógyító orvosságok.

Válaszolunk a kérdéseire

További kérdései vannak? Ne habozzon és írja meg a tanácsadónkba. A szakképzett személyzet azonnal válaszol!

Nem sikerült üzenetet küldeni
Előnyös EREXAN csomagok, gyors megrendeléssel

Válasszon egyet az EREXAN csomagok közül