Hogyan javítsunk az erekción orvos nélkül?

floating-leaf
floating-leaf

Bevált módszer az erekció javítására

Volt már valaha olyan problémája, hogy szeretkezés közben nem volt elég kemény az erekciója? Ez egy kicsit kínos pillanat mindkét fél számára. A párja úgy érzi, hogy nem izgatja fel, Ön pedig impotens férfinak érzi magát, akinek nincs mit kínálnia. Igazán kellemetlen helyzet. Szerencsére van néhány egyszerű trükk, amelyek segítenek javítani az erekciót és jól éreznie magát anélkül, hogy orvoshoz fordulna. Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan javíthatja nagyon egyszerűen és viszonylag gyorsan az erekcióját. Lehet, hogy néhány változtatást kell végrehajtania az életében. Ha idáig olvasott, valószínűleg eltökélt szándéka, hogy tegyen valamit az erekciója javítása érdekében, és az apró változtatások nem jelentenek nagy akadályt az Ön számára.

Az erekciós problémák típusai

Lássunk hozzá és írjuk le, milyen problémák érinthetnek minket, férfiakat. Meglepődhet, hogy az erekció meglehetősen összetett folyamat, amely egy népszerű urológus – Prof. Siroky szerint négy fázisból áll. Az erekció kezdeti fázisa idegi impulzusokhoz kapcsolódik. Ezek vagy az erogén idegvégződések (tipikusan a pénisz makkja) ingerelése, vagy az elmében megjelenő erotikus képek eredményeként jelentkeznek. Ezen idegimpulzusok nélkül nem lehet elindítani vagy fenntartani az erekciót. A következő szakaszok már a véráramhoz kapcsolódnak – a vér beáramlása a péniszbe és kiáramlása a péniszből.

Ha ezen mechanizmusok bármelyike ​​megzavarodik, merevedési zavar lép fel. Lehet lelki, neurológiai vagy fizikai eredetű. Az erekció eredetéről és a teljes mechanizmusról részletesen olvashat az erekcióról szóló nagy cikkünkben. Számos különböző merevedési zavar létezik. Egy férfi akkor szenved merevedési zavarban, ha az alábbi tünetek közül legalább egy jelentkezik.

Az alábbi problémák közül melyik vonatkozik Önre? Egy adott probléma azonosítása kulcsfontosságú a hatékony erekciójavító kiválasztásához.

Lekársky symbol

Késleltetett erekció – vagy az erekció hosszantartó elérése

A késleltetett erekció azt jelenti, hogy az erekciót nem tudja elég gyorsan elérni, amikor szeretné, vagy szüksége van arra, hogy megjelenjen. Az erogén zónák intenzív és hosszantartó stimulációja ellenére az erekció nem történik meg időben. Az erekció késése egységekig vagy több tíz percig tarthat, de az erekció fokozatosan idővel jön, és kemény. A késleltetett erekció oka gyakran mentálisan megalapozott. Ha Ön ettől a problémától szenved, ugorjon közvetlenül a cikknek arra a részére, amely az erekció psziché segítségével történő javítására összpontosít.

Lekársky symbolRövid erekció

Az erekció megtörténik, de nem tart túl sokáig. Ebben az esetben rövid erekcióról beszélünk. A pénisz először képes vért pumpálni, de néhány perc múlva a pénisz lelankad, és nem elég kemény a szexuális kapcsolat folytatásához. Meg kell jegyeznünk, hogy csak akkor beszélhetünk rövid erekcióról, ha a pénisz lelankadása előtt nincs magömlés (ejakuláció). Ha a megömlés gyorsan és rövid időn belül bekövetkezik, az nem rövid erekció, hanem korai magömlés. A rövid erekciónak lelki és fizikai okai is lehetnek. Gondolja át ezért a legvalószínűbb okokat, mielőtt lépéseket tenne erekciója javítására, és válassza ki az Ön számára leghatékonyabb megoldásokat.

Lekársky symbol

Gyenge erekció – puha pénisz

A gyenge erekció az erekciós zavar tipikus tünete. Talán ez az Ön esete is. Eléri az erekciót, de nem olyan kemény, mint amilyennek szeretné. Úgy érzi, a pénisz lehetne még keményebb, feszesebb és nagyobb. Ennek ellenére még ilyen fokú merevedési keménység mellett is probléma nélkül folytathatja a közösülést. Súlyosabb fokú gyenge erekció is létezik. Itt már olyan puha a pénisz, hogy nem képes közösülni. A pénisz hajlékony, és csak kissé keményebb, mint nyugalmi állapotban. Néha az erekció egyáltalán nem következik be, még maszturbáció közben sem, a reggeli erekció hiányzik vagy nagyon gyenge. Ezeknek a problémáknak az okai leggyakrabban fizikai természetűek. Ezek általában rugalmatlan vagy eltömődött erek vagy magas koleszterinszintet jelentenek. A gyenge erekció hatékony javítása érdekében összpontosítson étrendje összetételére és életmódja fizikai oldalára.

Lekársky symbol

Félbeszakított erekció – az erekció gyakori lelankadása

Az erekció félbeszakítása nagyon megnehezíti vagy akár lehetetlenné teszi a nemi közösülés sikeres befejezését. Ez egy nagyon frusztráló rendellenesség, és mindkét félt zavarja. Az erekció bár megtörténik, de rövid időn belül megszakad. Ezt követően az erekció újra megtörténik, de hamarosan újra lelankad. A probléma okai ebben az esetben is lehetnek testi és lelki eredetűek is. Jó ebben az esetben átfogóbb eljárást választani az erekció javítására.

7 módszer az erekció javítására

Ha tudja, hogy az erekciós problémák konkrét okai közül melyik zavarja Önt, az alábbi hét megoldás közül választhat egyet vagy többet az erekció javítására. Ne próbáljon meg minden megoldást egyszerre alkalmazni. Sokkal hatékonyabb lesz, ha csak egyet vagy legfeljebb három dolgot választ ki, amin elkezd változtatni az életében. Válassza ki azokat az erekciójavító megoldásokat, amelyek a legmegfelelőbbek az Ön konkrét problémáira. Ezután nagyon fokozatosan, de ugyanakkor következetesen alkalmazza őket az életében. Ha nem akar sokat olvasni, nézze meg az alábbi rövid videót.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=AX4s6w_5OVs[/embedyt]

1. A kevesebb stressz javítja az erekciót

Klisé? Egyáltalán nem. A stressz és a jó erekció nem jár együtt. A Thesszaloniki Arisztotelész Egyetem Orvosi Karának urológiai tanszékén a krónikus stressz szexuális funkcióra gyakorolt ​​hatását vizsgáló 2019-es tanulmány kimutatta, hogy a krónikus stressz komoly hatással van a férfiak merevedési funkciójára. A kutatást 143 férfiból álló mintán végezték, így könnyen meggyőzőnek mondhatjuk az eredményeit. Ha egészséges erekciót szeretne elérni, mindenekelőtt csökkentenie kell a stresszt.

stressz és erekció

Exogén stressz és hatása az erekcióra

Az általános mentális egészség és jólét nagy hatással van a szexuális teljesítményre. Ha stresszben van, nehezebben fogja elérni az erekciót. Ha krónikus stressznek van kitéve, idővel teljesen elmehet a kedve a szextől. Nem számít, hogy Ön 25 éves, vagy tapasztalt és idősebb. Ha gyakran van kitéve túlzott stressznek, akkor elveszítheti az erekció elérésének és fenntartásának képességét.

Ha csökkenteni szeretné a stresszt, először is meg kell találnia, hogy konkrétan mi stresszeli Önt. Távolítsa el ezt a stresszforrást, vagy legalább próbálja meg gyakrabban elkerülni. Ha tiszta lesz az elméje, csak akkor lesz értelme a következő lépéseknek ebben az útmutatóban, hogyan javítsa az erekciót, az érzéket és a hatékonyságot. Biztosan találkozni fog olyan stresszforrással, amelyeket nem tud megszüntetni. Itt hasznos lesz, ha megtanulja kezelni a stresszt. Olvasson többet a stresszkezelésről, vagy iratkozzon fel tanfolyamra.

TIPP: Még ma szeretne javítani az erekcióján? Próbálja ki az Erexan-t. 

Endogén stressz vagy félelem a kudarctól és a hatása az erekcióra

A stressz nem csak a külső környezetből alakul ki. Maga a merevedési zavar is stresszeltetni tudja Önt. Az ilyen stressz belülről fakad, ezért endogénnek nevezik. Ha erekciós problémában szenved, az újbóli sikertelenségtől való félelem miatt, úgymond belekerül a problémába, ami megnehezíti a következő lépést az erekciós zavar kezelésében. Próbáljon pozitívan gondolkodni. Sok úriember van, akinek már élete során merevedési zavara volt. Nem kell idősebbnek lenniük, lehetnek fiatalabb férfiak is. Ha valami ilyesmi történt Önnel, ne vegye a kudarcnak Ez egy normális dolog, amit minden szerető partner meg tud érteni.

Ha a stressz megszüntetése nem segít hosszú távon megoldani az erekciós problémát, ne aggódjon. Ma már ismerjük azokat a megoldásokat, amelyek szinte azonnal javítják az erekciót. Tegyünk azonban rendet, és térjünk át a minőségi erekció fenntartásának következő alapelvére, ami egy értékes érkezés.

2. A zöldségek növelik a potenciát és javítják az erekciót

Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de az étrend összetétele is befolyásolhatja az erekció erősségét és minőségét. Ha gyakran fogyaszt zsíros, telített zsírsavakban gazdag ételeket, még ma kezdjen ezzel valami jobbat. Adjon több zöldséget az étrendhez. Koncentráljon arra, amelyik javíthatja az erekciót. Egyen spárgát, amelyet az egyik legerősebb természetes afrodiziákumnak tartanak. Cserélje ki a vajat margarinnal (például Rama, Perla, Flora stb.), vagy hagyja el teljesen a keményített zsírok használatát. Hagyja abba az édesség evését és a cukros italok fogyasztását. Az biztos, hogy az életmódváltás után több héttel az erekciója jelentősen jobb lesz.


Zöldség az erekció javítására

A paradicsom javítja az erekciót

Ha nagyszerű erekciót szeretne elérni, vigyen be több paradicsomot az étrendbe. Azok a férfiak, akik napi két paradicsomnál többet esznek, csaknem húsz százalékkal kisebb valószínűséggel kapnak prosztatarákot. Ez áll egy 2014-es tanulmányban, amelyet a Cancer Epidemiology, and Prevention című amerikai folyóiratban tettek közzé. A paradicsom nagy mennyiségű antioxidánst tartalmaz – Likopent. Részt vesz a rákkeltő anyagok eltávolításában, amelyek proliferációt vagy akár prosztatarákot is okozhatnak. Az egészséges prosztata pedig elengedhetetlen a jó erekcióhoz.

Egy másik tanulmány szerint a paradicsom jó hatással van a spermiumok mozgékonyságára és alakjára is (Elizabeth A. Williams, et al. 2014), ezért ha jó erekciót, egészséges prosztatát és dús spermát szeretne, fogyasszon belőle.

Chili paprika az erekció javítására

Ha Ön olyan férfi, aki imádja a chilit és napi rendszerességgel fogyasztja, akkor jót tesz az erekciójának. Azoknál a férfiaknál, akik csípős ételeket fogyasztanak, magasabb a tesztoszteron férfihormon szintje, mint azoknál, akik kerülik a fűszeres ízeket. 2015-ben száztizennégy vizsgált személyen végeztek vizsgálatot. Kimutatták, hogy a tesztoszteronszint egyértelműen korrelál az elfogyasztott chili szósz mennyiségével (Physiology & Behavior, 2015).

A tesztoszteron elengedhetetlen a jó erekció eléréséhez. Ha a férfiaknak nem lenne tesztoszteronjuk, egyáltalán nem lenne kedvük a szexhez. Valódi szex iránti vágy nélkül pedig nem lehet erekciót létrehozni és fenntartani.

A cseresznye is segít az erekción

Váratlan, de szinte mindenki kedvence, a jól ismert tavaszi és nyári finomságok – a cseresznye – is segíthet az erekció javításában. Fogyasztása azonban nagyobb mennyiségben és rendszeresen szükséges. A cseresznye bizonyos mennyiségű úgynevezett antocianint tartalmaz, amelyek fokozatosan megtisztítják az artériákat a szennyeződésektől. Ezt állítja ez a 2011-es tanulmány.

A tiszta artériák ezután megbízhatóan vezetik a vért, ahol szükség van rá, így a péniszbe. Csak tiszta és működőképes artériákkal lehet jó erekciót elérni.

3. Próbáljon ki több kávét fogyasztani, ez segíthet javítani az erekción

Tudjuk, hogy ez kissé ellentmondásosan hangzik. A kávézás régebben káros szokásnak számított. A legújabb eredmények azonban ennek éppen az ellenkezőjét mutatják. A kávé jót tesz az egészségnek, és javítja az erekciót is. A koffein jótékony hatását egy tanulmány is bizonyítja, amely szerint azoknál a férfiaknál, akik naponta legalább 170 mg koffeint fogyasztanak, negyvennyolc százalékkal kisebb eséllyel alakulnak ki merevedési zavarok, mint azoknál, akik kerülik a koffeint (David S. Lopez, et al. 2015).

Káva zlepší erekciu

Általában nem nagyon ajánlott túlzásba vinni a kávéfogyasztást. A koffeinnek köszönhetően a kávé emeli a vérnyomást és egyben serkenti az idegrendszert. És itt van elrejtve a vicc. Ha testének magasabb a vérnyomása, az erekciója sokkal erősebb és jobb lehet, ami meglehetősen logikus érvnek tűnik. A hidraulika törvényei nem engednek.

Ezenkívül az erekció az első pillanatban az agyból a pénisz erei felé küldött impulzus hatására következik be. A koffeinnek az idegrendszer működését serkentő tulajdonsága pedig ezt szolgálhatja. A legtöbb orvos azt fogja mondani, hogy korlátoznia kell a kávéfogyasztást, ha merevedési zavara van. Igen, van értelme, de csak akkor, ha a szív- és érrendszere rossz állapotban van. Ha a szíve rendben van, és nincs más ok, amiért a koffein árthat, ne korlátozza magát ebben a tekintetben. Ez egy elég érdekes és kevésbé ismert módszer az erekció szinte azonnali javítására.

4. Növelje a tesztoszteronszintet az erekció javítása érdekében

A tesztoszteron egy fontos férfi nemi hormon, amely számos kémiai folyamatot befolyásol a szervezetben. Férfias természetű folyadéknak nevezhető. Tesztoszteron nélkül nem lennénk férfiak, hanem csak furcsa női lények. Az egyiptomi fáraók is felismerték ezt, és heréiket sebészi úton távolították el eunuch szolgáik, akiknek a hárem őrzése volt a feladata. Ez megakadályozta a tesztoszteron termelődését, mivel az a herékben képződik.

Zvyšenie hladiny testosterónu pre lepšiu erekcii

Az eunuchok ártalmatlanná váltak egy ilyen beavatkozással. Teljesen elvesztették érdeklődésüket a nők iránt, és elvesztették az erekció elérését is. A fáraónak tehát nem kellett aggódnia lányaik és feleségeik becsülete miatt.

Ha mostanában fáradtnak és hangulattalannak érezte magát, vagy visszahúzódottnak érzi magát, tesztoszteronhiányos lehet. Mint már tudjuk, ez pótolhatatlan egy férfi életében. Ha egy férfinak kevés van belőle, akkor bosszankodik, és gyenge az erekciója.

Ha azt gyanítja, hogy a tesztoszteronszintje leesett, a legjobb megoldás, ha orvoshoz fordul. Vérvizsgálatot végez és tesztoszteronszintet mér, vagy további vizsgálatokat végez. Ha nincs kedve orvoshoz menni, recept nélkül kapható tabletták is vannak a tesztoszterontermelés javítására. Mindenesetre figyelje az érzéseit, tartsa magasan a vitalitását és a tesztoszteronszintjét egy megfelelő étrend segítségével. Idős korban is javíthatja erekcióját.

5. Fogyás

A túlzott testzsír a gyenge erekció gyakori oka, különösen a negyven év feletti férfiaknál. Fogyással nagymértékben megkönnyítheti szív- és érrendszerének munkáját, és minőségi erekciót kap majd vissza. Ha sikerül, újabb jutalom vár Önre! A testzsír elvesztésével a pénisz is sokkal nagyobb lesz. Az alsó hasán lévő bőr alatti zsír két-három centimétert tehet ki látható hosszától.

Tučný muž nemá dobrú erekciu

A kövér test másik problémája, hogy a zsír felszívja a tesztoszteront, és fordítva, több női hormont termel. A kövér férfiaknak ezért sokkal gyakoribbak az erekciós problémái, mint az alacsonyabb testzsírtartalmú férfiaknál. Ebben a 2009-es tanulmányban koreai kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a zsírtartalom befolyásolja az erekciós zavarok előfordulását. Ha jó erekciót szeretne, feltétlenül összpontosítson a zsír csökkentésére a testében.

6. Gyakorlatok az erekció javítására

Hallott már az erekciós gyakorlatokról? Ezek az úgynevezett Kegel-gyakorlatok, amiket tényleg mindenhol elvégezhet, akár vezetés közben is munkába menet. A gyakorlatokat úgy végezzük, hogy a páciens felváltva összehúzza és ellazítja a pénisz területén található úgynevezett PC izmokat. Nem kell mást tennie, mint napi 10-15 percet edzeni, és néhány hét múlva ismét tökéletes lehet az erekció.

Ako zlepšiť erekciu penisu - cviky na erekciu

7. Erekciós gyógyszerek – azonnali javulás

Ha a fenti lista nem segít javítani az erekción, vagy egyszerűen nincs türelme hozzá, próbálja ki az erekciós tablettákat. Ez egy egyszerű, gyors megoldás, és ma már nem is kell recept, hogy nagyon erős és hatékony erekciós tablettát vásároljon. Viagrát természetesen az interneten is lehet kapni recept nélkül. Nem értünk azonban olyan hamisított gyógyszereket, amelyek kétes forrásból származnak, amelyek csak pénzt fosztanak meg, és nem oldják meg a helyzetet. Valami igazán hatékony kell.

lieky na zlepšenie erekcie

Az Erexan mindenképpen megér egy próbát. Ez egy erős termék, recept nélkül kapható, és biztosan segíteni fog. Azonnali használatra szánt termékről van szó, melynek hatása 60 percen belül megérkezik. Számos elégedett vásárló, aki csak dicsérni tudja. Ez egy hivatalos termék, tanúsítvánnyal. További bónusz, hogy nem kell orvoshoz mennie, hanem a lehető legnagyobb névtelenség mellett könnyedén megrendelheti az Erexant online. Ha nem szeret online rendelni, az Erexan gyógyszertárában is elérhető.

Tehát hogyan javíthatja az erekciót orvos nélkül?

Amint látja, az erekció javítása több erőfeszítést igényelhet az életmód megváltoztatásához. El kell gondolkodnia a munkája és a magánélete minőségén, és ki kell küszöbölnie a stresszt okozó tényezőket, fontos az is, hogy az étel minőségére is koncentráljon és okosan egyen. Ez együtt jár a felesleges testsúly elvesztésével. Az elhízás természetesen nem járul hozzá az erekció minőségéhez. Az erekciós gyakorlatok is szerepet játszhatnak, amit mindenképpen érdemes kipróbálni. Ha nincs ideje a találgatásokra, és azonnali eredményekre van szüksége, tanácsos kipróbálni a recept nélkül kapható erekciós gyógyszereket. Ehhez fontolja meg az Erexan kipróbálását. Ha ezek közül a tippek közül legalább kettőt-hármat belevesz az életébe, biztos lehet benne, hogy ez jótékony hatással lesz az erekció minőségére.

erexan - banner